Dispositivos e acessórios
Rogge flatbreads
Preparação 20min
Total 2h 10min
8 stuks
Ingredientes
-
havervlokken70 g
-
water500 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
honing2 el
-
zonnebloemolie plus extra om in te vetten100 g
-
roggebloem200 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven380 g
-
zout1 ½ tl
-
gedroogd venkelzaad (opcional) volgens smaak½ - 1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
9 g
Energia
1738 kJ /
415 kcal
Gordura
14 g
Fibra
4.8 g
Hidratos de carbono
61 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Heerlijke flatbreads
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Dille en feta flatbread
1h 20min
Rode bietensap
10min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1h 45min
Fruitkroon
Nenhuma avaliação
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Nenhuma avaliação
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Zoete of hartige pannenkoeken
35min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Vijfzadenbrood
1h 50min
Turkse flatbreads
2h 10min
Snel brood
50min