Versões compatíveis
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Herb Butter
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 3 - 4 fresh sage leaves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 10 fresh chives, cut in pieces (2 cm)
- ½ - 1 tsp coarse sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g unsalted butter, soft
Vegetables and Steaks
- 3 - 4 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 30 g sunflower oil, plus extra for brushing
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 500 g water
- 400 g broccoli florets
- 4 sirloin steaks (3.5 cm thick)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4543 kJ / 1084 kcal
- Proteína
- 63 g
- Hidratos de carbono
- 25 g
- Gordura
- 81 g
- Fibra
- 6.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken with Peppers and Rice
1h
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Egg Fried Rice
35min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Chicken Salad
1h 20min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45min
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1h
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 Std. 10 Min