Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless, butterflied
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 7 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 80 g balsamic vinegar
- 250 g red wine
- 60 g olive oil
- 70 g red onions, quartered
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2259 kJ / 540 kcal
- Proteína
- 34 g
- Hidratos de carbono
- 3 g
- Gordura
- 41 g
- Fibra
- 0.2 g
Receitas alternativas
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Rolled Shoulder of Lamb
2 godz. 30 min
Shellfish Nage with Champagne
1h 5 min
Italian Crusted Lamb
5h
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20 min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 Std. 15 Min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14h 30min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Apricot and Nut Stuffing
45 min
Marmalade-glazed Ham
1h 50min