Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless, butterflied
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 7 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 80 g balsamic vinegar
- 250 g red wine
- 60 g olive oil
- 70 g red onions, quartered
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2259 kJ / 540 kcal
- Proteína
- 34 g
- Hidratos de carbono
- 3 g
- Gordura
- 41 g
- Fibra
- 0.2 g
Receitas alternativas
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 Min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 20 Min
Beef Stroganoff
1h
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 godz.
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 Std. 20 Min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min