Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless, butterflied
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 7 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 80 g balsamic vinegar
- 250 g red wine
- 60 g olive oil
- 70 g red onions, quartered
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2259 kJ / 540 kcal
- Proteína
- 34 g
- Hidratos de carbono
- 3 g
- Gordura
- 41 g
- Fibra
- 0.2 g
Receitas alternativas
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 20 Min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Sous-vide Poached Eggs
30min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Lamb and Leek Pie
2 godz.
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min