Dispositivos e acessórios
Raspberry soufflés
Preparação 20min
Total 1h 35min
12 portions
Ingredientes
Raspberry base
-
unsalted butter for greasing
-
caster sugar for dusting12 tsp
-
frozen raspberries220 g
-
caster sugar50 g
-
lemon juice30 g
-
cornflour20 g
-
water40 g
Soufflé mixture
-
hard nougat broken into pieces (3 cm)120 g
-
egg whites (approx. 290 g)8
-
caster sugar60 g
-
cream of tartar1 tsp
-
icing sugar for dusting
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
33.2 mg
Proteína
2.6 g
Energia
488.1 kJ /
116.7 kcal
Gordura
0.4 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
26.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebrate summer with Nico Moretti
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vanilla ice cream
12h
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Crème brûlée
7h
Hollandaise sauce
15min
Traditional crème brûlée
25h
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26h 35min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20min
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Grand Marnier® soufflé
1h
Basil oil
10min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min