Dispositivos e acessórios
Maple pecan ice cream
Preparação 20min
Total 26h 30min
10 portions
Ingredientes
Pecan brittle
-
pecan nuts150 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
unsalted butter chilled and added to mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see Tips)1 tsp
-
vinegar50 g
Maple Ice Cream
-
vanilla bean pod and seeds1
-
full cream milk40 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
pure maple syrup180 g
-
glucose syrup30 g
-
egg yolks6
-
salt (optional)1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
42.8 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1866 kJ /
446 kcal
Gordura
30.3 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
12.5 g
Hidratos de carbono
43.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Beat the heat
23 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Christmas Cake (Diabetes)
2h 45min
Homemade toasted muesli
30min
Tomato and onion gravy (South African)
25min
Espresso caramel sauce
45min
Gluten free lentil wraps
3h 40min
Date and oat milk
20min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Salted Caramel Ice Cream
14h
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Nenhuma avaliação
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
Nenhuma avaliação
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30min
George Calombaris' Licorice Ice Cream with Blackberries
24h 25min