Dispositivos e acessórios
Maple pecan ice cream
Preparação 20min
Total 26h 30min
10 portions
Ingredientes
Pecan brittle
-
pecan nuts150 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
unsalted butter chilled and added to mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see Tips)1 tsp
-
vinegar50 g
Maple Ice Cream
-
vanilla bean pod and seeds1
-
full cream milk40 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
pure maple syrup180 g
-
glucose syrup30 g
-
egg yolks6
-
salt (optional)1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
42.8 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1866 kJ /
446 kcal
Gordura
30.3 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
12.5 g
Hidratos de carbono
43.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Beat the heat
23 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Macadamia chocolate cookies
45min
Lace Cookies with Nutella
30min
Salted Caramel Ice Cream
14h
Whipped Kahlua® coffee
5min
Spiralized Apple Fritters
35min
Number Cake
2h
Edna's lemon curd teacake
40min
Baklava cheesecake
25h 45min
Pumpkin Chai Latte
20min
Ginger spice and white chocolate muffin
35min
Breakfast Scones
30min
Mango sago pudding
35min