Dispositivos e acessórios
Sourdough Rye
Preparação 20min
Total 51h 10min
20 slices
Ingredientes
Starter
-
water lukewarm350 g
-
30 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 Tbsp
-
rye flour250 g
-
caraway seeds2 Tbsp
-
black treacle3 Tbsp
Bread
-
unsalted butter diced30 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
wholemeal flour115 g
-
plain flour plus extra for dusting450 g
-
water lukewarm125 g
-
fine sea salt1 Tbsp
-
olive oil for greasing
-
medium egg mixed with 1 Tbsp water1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
306 mg
Proteína
5 g
Energia
737 kJ /
175 kcal
Gordura
3 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Apple and Ginger Cake
1h 10min
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6h 40min
Paris Dakar
5min
Red Onion and Garlic Soda Bread
2h 15min
Rustic Bread
2h
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1h 35min
Rye Flatbreads
2h 10min
Pizza Dough with a Trio of Toppings
2h 10min
Coconut butter
5min
Masala Cherry Tiffin
2h 30min
Red Pepper Houmous
5min
Sourdough-style Loaf
122h 45min