Dispositivos e acessórios
Gnocchi with Taleggio Cheese
Preparação 45min
Total 1h 40min
6 portions
Ingredientes
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)35 g
-
water plus extra for cooking gnocchi1000 g
-
floury potatoes peeled, sliced (0.5 cm)370 g
-
pumpkin flesh cubed (2-3 cm)225 g
-
plain flour plus extra for dusting660 g
-
lemon peel1 - 2 pieces
-
medium egg1
-
fine sea salt3 ½ tsp
-
unsalted butter25 g
-
milk300 g
-
Taleggio cheese in pieces150 g
-
fresh chives chopped2 - 3
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
21.6 g
Energia
2600 kJ /
622 kcal
Gordura
15.2 g
Hidratos de carbono
99.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pumpkin
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chocolate and Sesame Ganache
13 Std.
Chocolate Meringue Stack
7 Std. 30 Min
Spinach and Ricotta Ravioli
1 Std. 30 Min
Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip
1 Std. 10 Min
Pumpkin Pie
5 Std.
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1 Std. 35 Min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 Std. 10 Min
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
1 Std. 50 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 Std. 5 Min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 Std. 50 Min