Dispositivos e acessórios
Vegetable Pancakes
Preparação 10min
Total 30min
8 portions
Ingredientes
-
zucchini4 oz
-
carrots4 oz
-
red pepper2 ½ oz
Cilantro Aioli
-
vegetable oil9 oz
-
ginger peeled, in pieces1 oz
-
cilantro leaves plus extra to garnish1 oz
-
large egg1
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Vegetable Pancakes
-
garlic cloves2
-
green onions sliced (2 in.)3 oz
-
red onions quartered3 oz
-
leeks cleaned and sliced (2 in.)2 oz
-
all-purpose flour4 oz
-
garlic powder½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
salt½ tsp
-
large eggs3
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil1 tsp
-
mushrooms sliced4 oz
-
oil as needed2 - 4 tbsp
-
fresh cilantro leaves to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
1895 kJ /
453 kcal
Gordura
40 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Prep & Peel Pizzazz
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Vegan Green Pea Fritters
20min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Vegetable Stock Base
40min
Apple Pancakes
2h
Asian Cabbage Salad
50min
Basic Vegetable Soup
50min
Warm Pink Mint Smoothie
10min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35min
Vegetable Patties
1h
Cheesy Veggie Squares
40min
Banana and Strawberry Muffins
1h
Lentil Mushroom Stroganoff
55min