
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 oz zucchini
- 4 oz carrots
- 2 ½ oz red pepper
Cilantro Aioli
- 9 oz vegetable oil
- 1 oz ginger peeled, in pieces
- 1 oz cilantro leaves plus extra to garnish
- 1 large egg
- 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Vegetable Pancakes
- 2 garlic cloves
- 3 oz green onions sliced (2 in.)
- 3 oz red onions quartered
- 2 oz leeks cleaned and sliced (2 in.)
- 4 oz all-purpose flour
- ½ tsp garlic powder
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp salt
- 3 large eggs
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- 4 oz mushrooms sliced
- 2 - 4 tbsp oil as needed
- fresh cilantro leaves to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 453 kcal / 1895 kJ
- Proteína
- 6 g
- Gordura
- 40 g
- Hidratos de carbono
- 18 g
- Fibra
- 2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Green Smoothie
10min
Rolled Frittata
55min
Pumpkin Pie
5h 50min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1h 30min
Lentil Loaf
1h 10min
Steamed Sweet Cornbread
1h 10min
Potato Pancakes
45min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1h 5min
Vegetable Patties
1h
Kabocha Sage Risotto
40min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min