Dispositivos e acessórios
Black Bean Dip
Preparação 5min
Total 5min
20 oz
Ingredientes
-
yellow onions quartered (approx. ½ onion)3 ½ oz
-
cilantro leaves and tender stems (approx. ½ bunch)½ oz
-
garlic clove1
-
jalapeño pepper stems and seeds removed1
-
canned black beans (approx. 2 cans) rinsed and strained30 oz
-
lime juice (approx. ½ lime)2 tbsp
-
olive oil½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 3 oz
Sódio
527 mg
Proteína
8.2 g
Energia
632 kJ /
151.1 kcal
Gordura
3 g
Fibra
10.1 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
24.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Cookbook
68 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Basic Black Beans
2h 35min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Baked Kale Polenta Fries
1h 10min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Baba Ghanoush
1h 30min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Hawaiian Coleslaw
15min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Beet Hummus
20min
White Bean Soup
2h 45min