Dispositivos e acessórios
Black Bean Dip
Preparação 5min
Total 5min
20 oz
Ingredientes
-
yellow onions quartered (approx. ½ onion)3 ½ oz
-
cilantro leaves and tender stems (approx. ½ bunch)½ oz
-
garlic clove1
-
jalapeño pepper stems and seeds removed1
-
canned black beans (approx. 2 cans) rinsed and strained30 oz
-
lime juice (approx. ½ lime)2 tbsp
-
olive oil½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 3 oz
Sódio
527 mg
Proteína
8.2 g
Energia
632 kJ /
151.1 kcal
Gordura
3 g
Fibra
10.1 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
24.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Cookbook
68 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Smoky Black Bean Soup
35min
Hummus
10min
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
9h 45min
Vegetable Stock Base
40min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Beet Hummus
20min
Black Beans
30min
Texas White Bean Salad
15min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Spiced Corn Salad
25min
Vegetarian Chili
50min