Dispositivos e acessórios
Black Bean Dip
Preparação 5min
Total 5min
20 oz
Ingredientes
-
yellow onions quartered (approx. ½ onion)3 ½ oz
-
cilantro leaves and tender stems (approx. ½ bunch)½ oz
-
garlic clove1
-
jalapeño pepper stems and seeds removed1
-
canned black beans (approx. 2 cans) rinsed and strained30 oz
-
lime juice (approx. ½ lime)2 tbsp
-
olive oil½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 3 oz
Sódio
527 mg
Proteína
8.2 g
Energia
632 kJ /
151.1 kcal
Gordura
3 g
Fibra
10.1 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
24.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Cookbook
68 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Hummus
10min.
Broccoli Red Lentil Soup
30min.
Texas Coleslaw
15min.
Cauliflower Tabbouleh
10min.
Black Beans
30min.
Texas White Bean Salad
15min.
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1hod. 20min.
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min.
Zucchini Bread
1hod. 15min.
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min.
Beet Hummus
20min.
Tomatillo Salsa
20min.