Dispositivos e acessórios
Black Bean Dip
Preparação 5min
Total 5min
20 oz
Ingredientes
-
yellow onions quartered (approx. ½ onion)3 ½ oz
-
cilantro leaves and tender stems (approx. ½ bunch)½ oz
-
garlic clove1
-
jalapeño pepper stems and seeds removed1
-
canned black beans (approx. 2 cans) rinsed and strained30 oz
-
lime juice (approx. ½ lime)2 tbsp
-
olive oil½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 3 oz
Sódio
527 mg
Proteína
8.2 g
Energia
632 kJ /
151.1 kcal
Gordura
3 g
Fibra
10.1 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
24.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Cookbook
68 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Hummus
10min
Kalamata Tapenade
5min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Purple Cauliflower Soup
25min
Lemon Caper Asparagus
25min
Artichoke and Butterbean Dip
10min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Chopped Vegetable Salad
10min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Black Bean Walnut Patties
35min
Marinara Sauce
40min