Dispositivos e acessórios
Pineapple passionfruit tart
Preparação 30min
Total 4h 30min
8 portions
Ingredientes
Pineapple jam
-
fresh pineapple flesh (approx. 1 pineapple), cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
brown sugar100 g
-
white rum (optional)40 g
-
fresh passionfruit pulp (approx. 2 passionfruit - see Tips)40 g
Pastry
-
egg1
-
white sugar50 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
plain flour plus extra for dusting220 g
Passionfruit custard filling
-
pouring (whipping) cream200 g
-
eggs2
-
egg yolk1
-
caster sugar30 - 40 g
-
lemon juice20 g
-
fresh passionfruit pulp (approx. 5 passionfruit)100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
50.1 mg
Proteína
7.7 g
Energia
1903 kJ /
453.1 kcal
Gordura
24.2 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
14.5 g
Hidratos de carbono
50.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gougères
55min
Lemon meringue pie
3h
Béchamel sauce
20min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Banoffee arctic roll
28h 40min
Gin and lime pie
3h 10min
Lime meringue tartlets
2h 40min
Marzipan
10min
Chocolate fondant cake
40min
Wholemeal crumpets
1h 40min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12h 5min
Portuguese-style custard tarts
40min