Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pineapple jam
- 500 g fresh pineapple flesh (approx. 1 pineapple), cut into pieces (4 cm - see Tips)
- 100 g brown sugar
- 40 g white rum (optional)
- 40 g fresh passionfruit pulp (approx. 2 passionfruit - see Tips)
Pastry
- 1 egg
- 50 g white sugar
- 120 g unsalted butter, cut into pieces
- 220 g plain flour, plus extra for dusting
Passionfruit custard filling
- 200 g pouring (whipping) cream
- 2 eggs
- 1 egg yolk
- 30 - 40 g caster sugar
- 20 g lemon juice
- 100 g fresh passionfruit pulp (approx. 5 passionfruit)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1903 kJ / 453.1 kcal
- Proteína
- 7.7 g
- Hidratos de carbono
- 50.3 g
- Gordura
- 24.2 g
- Gordura saturada
- 14.5 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sódio
- 50.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Raspberry and lemon flan
1 Std.
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1 Std.
Lemon meringue pie
3 Std.
Cheesecake with meringue topping
3h 30 min
Raspberry chiffon cake
5h 15min
Steamed ginger pudding
3 godz. 5 min
Frozen mojito cheesecake
24 Std. 25 Min
Steamed orange puddings
1 godz. 25 min
Classic lemon tart
3h 10 min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 Min
Lemon cupcakes with citrus syrup
40 Min
Cream cheese frosting
5min