Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pineapple jam
- 500 g fresh pineapple flesh (approx. 1 pineapple), cut into pieces (4 cm - see Tips)
- 100 g brown sugar
- 40 g white rum (optional)
- 40 g fresh passionfruit pulp (approx. 2 passionfruit - see Tips)
Pastry
- 1 egg
- 50 g white sugar
- 120 g unsalted butter, cut into pieces
- 220 g plain flour, plus extra for dusting
Passionfruit custard filling
- 200 g pouring (whipping) cream
- 2 eggs
- 1 egg yolk
- 30 - 40 g caster sugar
- 20 g lemon juice
- 100 g fresh passionfruit pulp (approx. 5 passionfruit)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1903 kJ / 453.1 kcal
- Proteína
- 7.7 g
- Hidratos de carbono
- 50.3 g
- Gordura
- 24.2 g
- Gordura saturada
- 14.5 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sódio
- 50.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Almond shortbread biscuits
2 godz. 10 min
Bee sting cake
6h 50 min
Apricot Danish slice
40min
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Gozleme
1 godz. 40 min
Black forest cake
5 Std.
Cheesecake with meringue topping
3h 30min
Lemon cupcakes with citrus syrup
40min
Apple tea cakes
1 godz. 10 min
Mini French apple cakes
1 godz. 35 min
Whole orange cake with spiced syrup
2 godz. 20 min
Portuguese-style custard tarts
40min