Dispositivos e acessórios
Summer ice cream cake
Preparação 10min
Total 4h 50min
8 portions
Ingredientes
Berry coulis
-
fresh raspberries (see Tips)200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon)20 g
Summer ice cream cake
-
shortbread biscuits230 g
-
blanched almonds toasted70 g
-
raw sugar50 g
-
eggs2
-
pouring (whipping) cream chilled (see Tips)300 g
-
rose water½ tsp
-
dried cranberries50 g
-
green seedless grapes plus extra for decorating100 g
-
red seedless grapes plus extra for decorating100 g
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
fresh raspberries (opcional) for decorating
-
strawberries (opcional) for decorating
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
173.9 mg
Proteína
8.1 g
Energia
2116.3 kJ /
503.9 kcal
Gordura
30.4 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
14.1 g
Hidratos de carbono
49.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Calendar favourites
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mango cheesecake
6h 35min
Asian-style fish fillets
30min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Chocolate Frangelico® gelato
28h
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24h 40min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Chocolate and nut biscuits
55min
Creamy mango icy poles
8h 15min
Asian chicken noodle salad
45min
Classic lemon tart
3h 10min
Caribbean carrot cake
2h 10min