Dispositivos e acessórios
Summer ice cream cake
Preparação 10min
Total 4h 50min
8 portions
Ingredientes
Berry coulis
-
fresh raspberries (see Tips)200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon)20 g
Summer ice cream cake
-
shortbread biscuits230 g
-
blanched almonds toasted70 g
-
raw sugar50 g
-
eggs2
-
pouring (whipping) cream chilled (see Tips)300 g
-
rose water½ tsp
-
dried cranberries50 g
-
green seedless grapes plus extra for decorating100 g
-
red seedless grapes plus extra for decorating100 g
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
fresh raspberries (opcional) for decorating
-
strawberries (opcional) for decorating
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
173.9 mg
Proteína
8.1 g
Energia
2116.3 kJ /
503.9 kcal
Gordura
30.4 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
14.1 g
Hidratos de carbono
49.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Calendar favourites
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Blackberry frozen yoghurt
12h 5min
Crème brûlée
7h
Apple tart
1h
Finger lime tarts
2h 30min
Strawberry and rose water macarons
2h 50min
Chocolate cake with lime cream
1h 5min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30min
Mango cheesecake
6h 35min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Cheesecakes in jars
4h
Sago plum pudding
28h 15min