Dispositivos e acessórios
Apricot Danish slice
Preparação 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
blanched almonds60 g
-
unsalted butter softened30 g
-
caster sugar40 g
-
natural almond extract½ tsp
-
eggs2
-
puff pastry (25 cm square sheets - see Tips)2 sheets
-
canned apricot halves, drained (approx. 260 g after draining - see Tips)400 g
-
flaked almonds20 g
-
smooth apricot jam lightly beaten50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
277.7 mg
Proteína
8.4 g
Energia
1634.8 kJ /
389.2 kcal
Gordura
22.1 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
7.4 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Quick fruit sponge
35min
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1h 5min
$250 chocolate chunk cookies
2h 30min
Sultana, apple and custard scrolls
4h 30min
Sultana, apple and custard pastries
2h 40min
Custard
10min
Bee sting cake
6h 50min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Asian nachos
40min
Stone fruit crumble
1h 15min
Little lasagne cups
2h 50min
Buttermilk scones
35min