Dispositivos e acessórios
Apricot Danish slice
Preparação 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
blanched almonds60 g
-
unsalted butter softened30 g
-
caster sugar40 g
-
natural almond extract½ tsp
-
eggs2
-
puff pastry (25 cm square sheets - see Tips)2 sheets
-
canned apricot halves, drained (approx. 260 g after draining - see Tips)400 g
-
flaked almonds20 g
-
smooth apricot jam lightly beaten50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
277.7 mg
Proteína
8.4 g
Energia
1634.8 kJ /
389.2 kcal
Gordura
22.1 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
7.4 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brown sugar kumara cake
1h 25min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Lemon meringue pie
3h
Almond and pear tart
40min
Raspberry and lemon flan
1h
Vanilla slice
26h 5min
Leek and ham tart
1h 55min
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1h 5min
Sticky date pudding
1h 30min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Buttermilk scones
35min