Apple and Fig Stuffed Pork Chops

Apple and Fig Stuffed Pork Chops

4.3 8 avaliações
Preparação 30min
Total 50min
4 portions

Ingredientes

Pork Chops
  • pork chops, bone in, thick cut (1¼-1½ in.) (approx. 2-2½ lb total)
    4
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • dried thyme
    1 tsp
  • dried figs e.g., Turkish or Calimyrna (approx. 3.5 oz)
    6
  • red onions in pieces
    4 oz
  • cremini or baby portobello mushrooms quartered
    3 oz
  • celery in pieces
    2 oz
  • bread crumbs
    1 tbsp
  • garlic clove
    1
  • dried sage
    ½ tsp
  • Pink Lady apples diced (¼ in.)
    4 oz
Cider Sauce
  • apple cider
    10 oz
  • chicken stock
    8 oz
  • Dijon mustard
    ½ oz
  • baby rainbow carrots trimmed, peeled
    16 oz
  • all-purpose flour
    2 tbsp
  • unsalted butter chilled
    1 tbsp

Nutrição por 1 portion

Energia 546 kcal / 2284 kJ
Proteína 53 g
Gordura 17 g
Hidratos de carbono 46 g
Fibra 7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...