Dispositivos e acessórios
Asian-Style Sautéed Rice
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
Sauce
-
tamari sauce1 ½ oz
-
mirin2 oz
-
grated fresh ginger to taste1 - 2 tsp
Rice, Veggies and Egg
-
long-grain white rice10 oz
-
water35 oz
-
carrots sliced on the bias3 oz
-
sugar snap peas cut on the bias2 oz
-
large eggs4
-
salt½ tsp
-
white pepper½ tsp
-
green onions cut on a bias4
-
cilantro leaves chopped½ oz
Sauté
-
sesame oil1 oz
-
garlic clove sliced1
-
2 oz salami, precooked, diced (⅛ in.)Chinese sausage (opcional) precooked, diced (⅛ in.)2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
875 mg
Proteína
11 g
Energia
1464 kJ /
350 kcal
Gordura
11 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
49 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Saucy Sautés
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tomato Basil Soup
40min
Banana Bread
1h 50min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35min
Butter Chicken
4h 5min
Yogurt Miso Potato Salad
35min
Tomato Basil Pasta
45min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1h
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Quick Thai Chicken Curry
40min