Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- boiling water
- 200 g ripe tomatoes
- 350 g gravy beef cut into cubes (3 cm)
- 20 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 70 g celery, cut into pieces
- 120 g carrot, peeled and cut into pieces
- 200 g sweet potato, peeled and cut into pieces
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- ⅛ tsp garam masala (see Tips)
- 15 g fresh flat-leaf parsley, leaves only (see Tips)
- filtered water, as needed
- Nutrição
- por 1 Complete recipe
- Energia
- 4039.8 kJ / 961.9 kcal
- Proteína
- 81.5 g
- Hidratos de carbono
- 41 g
- Gordura
- 43.9 g
- Fibra
- 15.3 g
Receitas alternativas
Quinoa vegetable purée (around 6 months)
40min
Pumpkin chicken purée (around 6 months)
25min
Roast lamb and vegetable purée (6-9 months)
1 Std. 40 Min
Raspberry, apple and sweet potato purée (around 6 months)
30min
Pear and ginger purée (6-9 months)
25min
Turkey vegetable purée (around 6 months)
30min
Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
30min
Chicken, wild rice and coriander purée (6-9 months)
50 Min
Peach, apple and lamb purée (around 6 months)
35min
Strawberry pear purée (around 6 months)
15min
Fish broccoli purée (around 6 months)
30min
Fruit purée (apple)
15min