Salmon and corn cakes (10-12 months)
TM5 TM6

Salmon and corn cakes (10-12 months)

4.2 (60 avaliações )

Ingredientes

  • 160 g wholemeal sourdough bread, toasted and torn into pieces
  • 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (see Tips)
  • 300 g sweet potato, peeled and cut into pieces
  • 120 g red onion, cut into quarters
  • 1 sweet corn cob, kernels removed
  • 30 g butter
  • 415 g canned salmon (red salmon), well drained (see Tips)
  • olive oil spray
  • lemon, cut into wedges, to serve

Nutrição
por 1 piece
Energia
337 kJ / 80.2 kcal
Proteína
6.3 g
Hidratos de carbono
5.6 g
Gordura
3.3 g
Fibra
1.4 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas