Dispositivos e acessórios
Jam-filled sweet potato doughnuts
Preparação 50min
Total 3h 10min
14 portions
Ingredientes
-
jam (see Tips)300 g
-
filtered water500 g
-
sweet potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)200 g
-
plant-based milk of choice200 g
-
coconut oil plus extra for greasing50 g
-
vanilla sugar (see Tips)1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
plain flour plus extra for dusting480 g
-
vodka2 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for deep frying
-
sugar of choice (milled), for dusting (see Tips)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
4.3 g
Energia
976.7 kJ /
232.5 kcal
Gordura
4.4 g
Fibra
2.2 g
Hidratos de carbono
43.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Buttermilk bread
2sa
Sliders with walnut or sweet potato patties
2sa 15 dk
Chocolate cream cookies
1sa 30 dk
Leek quiche
1sa 20 dk
Vegan carrot cake with orange frosting
2sa 5 dk
Vegan mayonnaise
15 dk
Vanilla cashew yoghurt
24sa 15 dk
Cauliflower "fried" rice
45 dk
Basic bread
1sa 35 dk
Watermelon and chia yoghurt pops
5sa 45 dk
Sauerkraut
168sa 35 dk
Easy everyday white bread
5sa 35 dk