Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sourdough pudding
- 150 g frozen pitted cherries
- 300 g sourdough bread, cut into thin slices (approx. 5 mm thickness)
- 20 - 40 g butter, softened
- 4 eggs
- 60 g pure maple syrup
- 150 g pouring (whipping) cream
- 700 g milk
- 1 tbsp raw cacao powder (see Tips)
- 2 tsp natural vanilla extract
Chocolate sauce
- 120 g butter
- 150 g double cream (see Tips)
- 100 g coconut sugar (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt
- 30 g raw cacao powder (see Tips)
- pouring (whipping) cream, to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1921.9 kJ / 457.6 kcal
- Proteína
- 9.8 g
- Hidratos de carbono
- 39.2 g
- Gordura
- 29.4 g
- Fibra
- 2.2 g
Receitas alternativas
Hazelnut torte
3h 15 min
Gingerbread ice cream
10h 20min
Brandy cashew cream
5min
Salt-free arrabbiata sauce
Nenhuma avaliação
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Banana sesame cake
4h 20min
Steamed ginger pudding
3h 5min
Panforte ice cream bombe
48 godz. 25 min
Steamed ginger puddings
40min
Bread and butter pudding
1 Std. 15 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min
Sticky date pudding
1h 30min