Fruit and nut loaf
TM6 TM5 TM31

Fruit and nut loaf

4.8 (9 avaliações )

Ingredientes

Rye starter

  • 100 g filtered water
  • 100 g rye flour
  • 100 g Mother sourdough starter (see Tips)

Fruit and nut dough

  • butter, to grease
  • 50 g pecan nuts
  • 50 g dried apricots, cut into pieces (approx. 1 cm)
  • 100 g dried figs, cut into halves
  • 60 g sultanas
  • 1 apple, unpeeled, cored and cut into quarters
  • 500 g baker's flour
  • 2 tbsp ground cinnamon
  • 1 - 2 tbsp mixed spice, to taste
  • 15 g salt
  • 150 g water
  • 150 g apple juice
  • ice cubes (approx 10)

Nutrição
por 1 slice
Energia
592.6 kJ / 141.6 kcal
Proteína
3.7 g
Hidratos de carbono
28 g
Gordura
2.1 g
Gordura saturada
0.2 g
Fibra
2.5 g
Sódio
246.1 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas