Fruit and nut loaf

Fruit and nut loaf

4.8 10 avaliações
Preparação 20min
Total 27h 50min
24 slices

Ingredientes

Rye starter
  • filtered water
    100 g
  • rye flour
    100 g
  • Mother sourdough starter (see Tips)
    100 g
Fruit and nut dough
  • butter to grease
  • dried apricots cut into pieces (approx. 1 cm)
    50 g
  • dried figs cut into halves
    100 g
  • sultanas
    60 g
  • pecan nuts
    50 g
  • apple unpeeled, cored and cut into quarters
    1
  • water
    150 g
  • apple juice
    150 g
  • ground cinnamon
    2 tbsp
  • mixed spice to taste
    1 - 2 tbsp
  • baker's flour
    500 g
  • salt
    15 g
  • ice cubes (approx 10)

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 slice

Sódio 246.1 mg
Proteína 3.7 g
Energia 592.6 kJ / 141.6 kcal
Gordura 2.1 g
Fibra 2.5 g
Gordura saturada 0.2 g
Hidratos de carbono 28 g

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