Dispositivos e acessórios
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
Preparação 10min
Total 3h 15min
8 portions
Ingredientes
-
unsalted butter melted, plus extra to grease2 oz
-
whole milk16 oz
-
large eggs2
-
egg yolks from large eggs2
-
sugar4 oz
-
1 tbsp cognac, to tasteKirsch to taste1 tbsp
-
vanilla extract1 tsp
-
salt1 pinch
-
all-purpose flour plus extra to dust3 ½ oz
-
fresh cherries pitted, de-stemmed (approx. 26 cherries)8 oz
-
confectioners sugar to dust
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
1017 kJ /
243 kcal
Gordura
10 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cook Like a Chef
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Lemon Curd
20 dk
Crème Pâtissière
15 dk
Tiramisu
5sa 20 dk
Cherry Amaretto Dream
10 dk
Essence of Tomato Water Shots
24sa 15 dk
Berry Clafoutis (Anna)
1sa 35 dk
Tomato Tart Tatin
1sa 10 dk
Cherry Jam
45 dk
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1sa 30 dk
Fig and Apricot Jam
40 dk
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 dk
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1sa 15 dk