Dispositivos e acessórios
Pork Pilaf
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
water divided38 oz
-
olive oil divided1 ½ oz
-
salt divided2 tsp
-
basmati rice11 oz
-
yellow onions cut into halves7 oz
-
carrots cut into pieces7 ½ oz
-
garlic cloves3
-
fresh parsley, leaves only plus extra to garnish½ oz
-
14 oz pork neck, boneless, boneless, cut into pieces (1 in.)pork loin boneless, cut into pieces (1 in.)14 oz
-
sweet paprika1 tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
chicken stock cube crumbled1
-
tomato paste1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1286.6 mg
Proteína
26.8 g
Energia
2637.4 kJ /
630.4 kcal
Gordura
24.1 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
6.1 g
Hidratos de carbono
74.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Daily & Creative
30 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cajun Chicken Gumbo
1h 45min
Chinese Noodles with Turkey in Plum Sauce
2h 5min
Sweet and Sour Pork
35min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2h
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Greek Style Pork Stew
50min
Greek Style Pork Stew
1h
Beef Stroganoff
1h
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Wild Rice Pork Pilaf
1h 10min
Penne Bolognese
40min