Dispositivos e acessórios
Pork Pilaf
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
water divided38 oz
-
olive oil divided1 ½ oz
-
salt divided2 tsp
-
basmati rice11 oz
-
yellow onions cut into halves7 oz
-
carrots cut into pieces7 ½ oz
-
garlic cloves3
-
fresh parsley, leaves only plus extra to garnish½ oz
-
14 oz pork neck, boneless, boneless, cut into pieces (1 in.)pork loin boneless, cut into pieces (1 in.)14 oz
-
sweet paprika1 tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
chicken stock cube crumbled1
-
tomato paste1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1286.6 mg
Proteína
26.8 g
Energia
2637.4 kJ /
630.4 kcal
Gordura
24.1 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
6.1 g
Hidratos de carbono
74.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Daily & Creative
30 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1h
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45min
Sweet and Sour Pork
35min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Chicken Tetrazzini
40min
Chicken and Pineapple Wraps
1h 20min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Penne Bolognese
40min
Salisbury Steak TV Dinner
1h