Dispositivos e acessórios
Mustard-Dill Sauce
Preparação 10min
Total 2h 15min
12 oz
Ingredientes
-
canola oil7 oz
-
fresh dill leaves only½ oz
-
caster sugar to taste½ - 1 oz
-
white wine vinegar½ oz
-
lemon juice½ oz
-
Dijon mustard or other medium hot mustard1 oz
-
Bavarian style sweet mustard1 oz
-
egg yolk from a large egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
124.3 mg
Proteína
0.3 g
Energia
685.9 kJ /
163.9 kcal
Gordura
16.9 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
3.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cream of Asparagus Soup
15min
Béarnaise sauce
15min
Asparagus Cream Soup
25min
Creamy Mushroom Soup
25min
Creamy Tomato Soup
30min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Basil Peach Sorbet
10min
Tomato Tart Tatin
1h 10min
Veal in tuna sauce
13h
Mushroom Pâté
1h 30min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
French Onion Soup
1h 10min