Dispositivos e acessórios
Mustard-Dill Sauce
Preparação 10min
Total 2h 15min
12 oz
Ingredientes
-
canola oil7 oz
-
fresh dill leaves only½ oz
-
caster sugar to taste½ - 1 oz
-
white wine vinegar½ oz
-
lemon juice½ oz
-
Dijon mustard or other medium hot mustard1 oz
-
Bavarian style sweet mustard1 oz
-
egg yolk from a large egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
124.3 mg
Proteína
0.3 g
Energia
685.9 kJ /
163.9 kcal
Gordura
16.9 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
3.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Irish Seafood Chowder
55min
Chicken Liver Pate
25min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15min
French Onion Soup
1h 10min
Cream of Asparagus Soup
15min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min