Dispositivos e acessórios
Rye Bread
Preparação 15min
Total 6h 5min
12 slices
Ingredientes
-
vegetable oil plus extra, to grease1 oz
-
water12 oz
-
balsamic vinegar1 ½ oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
bread flour plus extra to dust10 oz
-
rye flour7 ½ oz
-
caraway seeds2 tbsp
-
salt2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
390.9 mg
Proteína
5.3 g
Energia
739.1 kJ /
176.6 kcal
Gordura
3.3 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Whole Wheat Rolls and Flatbreads (Diabetes)
30min
Spicy Zucchini Noodles
10min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Whole Wheat Bread, Spread and Chicken Meatballs
1h 45min
Apple Wheat Starter
72h 20min
Shoofly Cake
1h 45min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Hummus with Peas and Beans
25min
Rye Bread Rolls- Bürli
12h
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min
Simple Mixing Bread
3h 20min
Artisan Bread (Betty)
4h 35min