Dispositivos e acessórios
Split Pea Soup
Preparação 10min
Total 2h 10min
6 portions
Ingredientes
-
pork belly (cured, salted)100 g
-
cold water to soak
-
onions halved150 g
-
carrots cut into pieces (5 cm/2 in.)150 g
-
olive oil20 g
-
water900 g
-
lemon juice1 tsp
-
yellow split peas rinsed and drained250 g
-
celery leaves chopped20 g
-
dried bay leaf1
-
1 tbsp fresh savory, choppeddried savory1 tsp
-
salted herbs to season, to taste (see Tip)2 tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
salt to season, to taste (see Tip)½ - 1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1006.8 mg
Proteína
12.2 g
Energia
1192.7 kJ /
285.1 kcal
Gordura
12.7 g
Fibra
12.2 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
19.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cozy Soups
10 Receitas
Canadá
Canadá
O Canada
20 Receitas
Canadá
Canadá
Sugar Shack
6 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Asparagus Cream Soup
25min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1h
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1h 25min
Salted Herbs
15min
Saskatoon Berry Jam
35min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1h 35min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25min
Hungarian Mushroom Soup
35min
Classic Mashed Potatoes
50min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1h 30min