Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g pork belly, (cured, salted)
- cold water, to soak
- 150 g onions, halved
- 150 g carrots, cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 20 g olive oil
- 900 g water
- 1 tsp lemon juice
- 250 g yellow split peas, rinsed and drained
- 20 g celery leaves, chopped
- 1 dried bay leaf
-
1
tsp dried savory
ou 1 tbsp fresh savory, chopped - 2 tsp salted herbs, to season, to taste (see Tip)
- ground black pepper, to season, to taste
- ½ - 1 tsp salt, to season, to taste (see Tip)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1192.7 kJ / 285.1 kcal
- Proteína
- 12.2 g
- Hidratos de carbono
- 19.7 g
- Gordura
- 12.7 g
- Gordura saturada
- 3.7 g
- Fibra
- 12.2 g
- Sódio
- 1006.8 mg
Receitas alternativas
Creamy Mushroom Soup
25min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Split Pea Soup
1h 25min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1h 20min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Vegetable Soup
35min
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35min
Mushroom Walnut Pâté
5min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Classic Mashed Potatoes
50 Min
Carrot Ginger Soup
20min
Danish Split Pea Soup
1h