Dispositivos e acessórios
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
Preparação 20min
Total 4h 50min
10 pieces
Ingredientes
-
natural yoghurt500 g
-
orange blossom water1 - 2 tbsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
sugar½ tsp
-
water300 g
-
fine semolina plus extra for sprinkling130 g
-
plain flour200 g
-
cream of tartar¼ tsp
-
salt1 tsp
-
milk200 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
butter for frying
-
orange marmalade to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
455.3 mg
Proteína
6.9 g
Energia
877.5 kJ /
208.9 kcal
Gordura
4.7 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
33.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Shane Delia's Spice Journey
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Crème anglaise
15min
Kaffir lime granita
40min
Orange liqueur zabaglione
15min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Nenhuma avaliação
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10min
Corn tortillas
1h 50min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29h 45min
Cornbread with jalapeño honey butter
55min
Chai latte parfait
29h 5min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min