Dispositivos e acessórios
Peach and cardamom pie
Preparação 20min
Total 1h 35min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
raw sugar130 g
-
unsalted butter chilled, cut into small pieces200 g
-
plain flour plus extra to dust380 g
-
egg1
-
ground cardamom1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
water20 g
Peach filling
-
shelled pistachios unsalted (see Tips)40 g
-
canned peaches 3 large cans, drained (approx. 1650 g after draining)2400 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
cornflour1 ½ tbsp
-
rum (optional)2 tbsp
-
vanilla bean extract1 tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
plain flour to dust
-
egg yolk beaten, to brush
-
raw sugar to sprinkle
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
68.6 mg
Proteína
8.7 g
Energia
2654.9 kJ /
634.5 kcal
Gordura
23.7 g
Fibra
5.9 g
Gordura saturada
13.4 g
Hidratos de carbono
99.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lemon Pasta
35min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Nenhuma avaliação
Protein Boosted Crêpes
45min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25min
Kvass fermented beetroot salad
168h 15min
Spelt bread
26h
Smokey Liptauer Canapes (Diabetes)
40min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1h 40min
Black tahini banana bread
1h 20min
Hazelnut banana bread
1h 15min
Vegan Cocktail Sauce
5min
Far Breton with prunes
2h