Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Almond and carrot cakes
- 100 g grapeseed oil, plus extra for greasing
- 220 g blanched almonds
- 300 g carrot, cut into pieces
- 1 tsp natural vanilla extract
- 3 eggs
- 150 g light brown sugar
- 2 tsp gluten free baking powder
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp ground ginger
- 1 pinch sea salt
Frosting
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts
- 30 g walnuts
- 80 g raw sugar
- ½ orange, zest only, no white pith
- 100 g unsalted butter, cut into pieces, softened
- 200 g cream cheese, softened
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2636.2 kJ / 630.1 kcal
- Proteína
- 10.9 g
- Hidratos de carbono
- 41.1 g
- Gordura
- 49.5 g
- Gordura saturada
- 14.3 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sódio
- 266.8 mg
Receitas alternativas
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1h 20 phút
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 godz. 25 min
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3 Std. 10 Min
Edna's lemon curd teacake
40 λεπτ.
Fig and walnut ice cream
8h 40min
Hazelnut banana bread
1h 15min
Walnut cake with coffee frosting
1h 10min
Mini apple crumble cakes
1h 15min
Best ever carrot cake
1h 35min
Better banana cake
45min
Fudgy chocolate cake
50 Min