Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Almond and carrot cakes
- 100 g grapeseed oil, plus extra for greasing
- 220 g blanched almonds
- 300 g carrot, cut into pieces
- 1 tsp natural vanilla extract
- 3 eggs
- 150 g light brown sugar
- 2 tsp gluten free baking powder
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp ground ginger
- 1 pinch sea salt
Frosting
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts
- 30 g walnuts
- 80 g raw sugar
- ½ orange, zest only, no white pith
- 100 g unsalted butter, cut into pieces, softened
- 200 g cream cheese, softened
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2636.2 kJ / 630.1 kcal
- Proteína
- 10.9 g
- Hidratos de carbono
- 41.1 g
- Gordura
- 49.5 g
- Gordura saturada
- 14.3 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sódio
- 266.8 mg
Receitas alternativas
Christmas Cake (Diabetes)
2h 45min
Mini apple crumble cakes
1 godz. 15 min
Mini fruit cakes
25 Std. 40 Min
Walnut cake with coffee frosting
1 godz. 10 min
Ginger fluff
50min
Rhubarb, orange and almond Cake
1 godz. 30 min
Apple frangipane tart
1h 20min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Edna's lemon curd teacake
40min
Better banana cake
45min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min