Dispositivos e acessórios
Tuna and Caper Sauce Fusilli
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
parsley leaves and tender stems½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 oz juice1
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
garlic clove1
-
tuna, packed in water drained (5 oz cans)2 cans
-
water45 oz
-
salt1 heaping tsp
-
12 oz rotini pasta, driedfusilli pasta, dried12 oz
-
lemon quartered, to serve, plus extra to zest, to garnish1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1401.4 mg
Proteína
32.5 g
Energia
2559.5 kJ /
611.7 kcal
Gordura
23.7 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
68.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
One Pot Pastas
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Pasta Primavera
50min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Thai Curry Noodles
25min
Chicken Fricassee
50min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20min
Tuna with Penne Pasta
30min
Cornbread Pie
1h 25min
White Bean Soup
2h 45min