![Tuna and Caper Sauce Fusilli Tuna and Caper Sauce Fusilli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D2BC551F-8583-4989-BF51-F111F563EA53/Derivates/7f26bb84-44ff-4ad6-9a9d-3097fc09abbf.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ oz parsley, leaves and tender stems
- 1 lemon, thin peel only, no pith, plus 2 oz juice
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz capers, drained
- 1 garlic clove
- 2 cans tuna, packed in water, drained (5 oz cans)
- 45 oz water
- 1 heaping tsp salt
-
12
oz fusilli pasta, dried
ou 12 oz rotini pasta, dried - 1 lemon, quartered, to serve, plus extra to zest, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2559.5 kJ / 611.7 kcal
- Proteína
- 32.5 g
- Hidratos de carbono
- 68.4 g
- Gordura
- 23.7 g
- Gordura saturada
- 3.8 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sódio
- 1401.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Squid Ink Pasta
1 Std.
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Thai Curry Noodles
25 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 Min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Mushroom Fettuccini
40 Min
Tuna Noodle Bake
1 Std. 20 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min