
Dispositivos e acessórios
Tuna and Caper Sauce Fusilli
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
parsley leaves and tender stems½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 oz juice1
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
garlic clove1
-
tuna, packed in water drained (5 oz cans)2 cans
-
water45 oz
-
salt1 heaping tsp
-
fusilli pasta, dried12 oz
-
lemon quartered, to serve, plus extra to zest, to garnish1
Nutrição por 1 portion
Energia
611.7 kcal /
2559.5 kJ
Proteína
32.5 g
Gordura
23.7 g
Hidratos de carbono
68.4 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
3.8 g
Sódio
1401.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

One Pot Pastas
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos