Dispositivos e acessórios
Caramel sauce
Preparação 5min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
-
white sugar250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
water1030 g
-
lemon juice (see Tip)1 tsp
-
unsalted butter chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
vinegar1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
10.5 mg
Proteína
1.1 g
Energia
1935.5 kJ /
460.9 kcal
Gordura
24.3 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
15.8 g
Hidratos de carbono
63.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pavlova
6h
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Chocolate sauce
20min
Honeycomb
1h 30min
Romany creams
1h 15min
Sweetened condensed milk
35min
Easy marshmallows
4h 25min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28h 30min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20min
Caramelised red onion chutney
24h
Classic chocolate fudge
3h 10min
Passionfruit gummies
1h 25min