Dispositivos e acessórios
Lams- en Quinoastoofpot
Preparação 15min
Total 1h
6 porties
Ingredientes
-
water350 g
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd (zie tips)20 g
-
uien bruin, gesneden in partjes150 g
-
knoflookteentjes2
-
olie met neutrale smaak1 eetlepel
-
selderstengel in stukjes gesneden (3 cm)1
-
tomatenpuree80 g
-
gemalen komijn2 tl
-
verse tijmblaadjes4 takjes
-
kippenbouillonpasta (zie tips)1 el
-
gemalen kaneel¼ tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
wortelen in blokjes gesneden (3 cm)200 g
-
lamsvlees in blokjes gesneden (2-3 cm)500 - 600 g
-
quinoa100 g
-
zout om op smaak te brengen
-
zwarte peper, gemalen om op smaak te brengen
-
champignon de Paris, vers wit, in vier gesneden200 g
-
courgette in blokjes gesneden (approx. 2 cm)170 g
-
maïskorrels, bevroren90 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
27 g
Energia
1240.9 kJ /
295.5 kcal
Gordura
10.7 g
Fibra
5.7 g
Hidratos de carbono
20.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tarte Tatin
2h
Salmorejo
Nenhuma avaliação
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Nenhuma avaliação
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Nenhuma avaliação
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Nenhuma avaliação
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Pierogi met vlees
1h
Cider-Kipstoofpot
Nenhuma avaliação
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Nenhuma avaliação
Volkorenbrood
Nenhuma avaliação
Ossenstaart Shepherd's Pie
Nenhuma avaliação