Dispositivos e acessórios
Flan van asperges met zeetong
Preparação 30min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
water700 g
-
groene asperges300 g
-
boter om in te vetten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie30 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)15 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
zeetongfilets vers8
Citronette
-
extra vergine olijfolie20 g
-
citroensap vers geperst en gefilterd50 g
-
zout1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
31.8 g
Energia
1360 kJ /
325 kcal
Gordura
19.3 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asperge
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vitello tonnato
13h
Concord druivenparels met champagne
Nenhuma avaliação
Salade van boerenkool en rode kool
Nenhuma avaliação
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Nenhuma avaliação
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Mini champignon pasteitjes
1h 45min
Lichtblauw gekleurde eieren
Nenhuma avaliação
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Nenhuma avaliação
Koken van langkorrelige bruine rijst
Nenhuma avaliação
Omelet met gehakt
1h 10min
Mayonaise
5min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Nenhuma avaliação