Dispositivos e acessórios
Slow-cooked Chickpea Stew
Preparação 5min
Total 4h 15min
4 portions
Ingredientes
-
onions quartered80 g
-
garlic cloves2
-
tinned chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
potatoes peeled, diced (3-4 cm)300 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
smoked paprika2 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
fresh baby spinach250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
265 mg
Proteína
9 g
Energia
920 kJ /
219 kcal
Gordura
6 g
Fibra
67 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Vegetarian Chilli
1h 5min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Vegetable Stroganoff
30min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Chick Pea Curry
35min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min