Dispositivos e acessórios
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
Preparação 15min
Total 1h 15min
14 portions
Ingredientes
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces1000 g
-
fresh thyme to taste2 - 4 sprigs
-
olive oil plus 2 Tbsp100 g
-
balsamic vinegar50 g
-
wholegrain mustard1 Tbsp
-
garlic cloves2 - 3
-
fine sea salt or to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste¾ tsp
-
water800 g
-
pearled spelt rinsed250 g
-
tenderstem broccoli cut in pieces (4 cm)350 g
-
red onions thinly sliced100 g
-
black olives100 g
-
pumpkin seeds4 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for serving15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5.8 g
Energia
1044 kJ /
250 kcal
Gordura
11.2 g
Hidratos de carbono
28.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SUMMER BUFFET
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mexican Quinoa Salad
30min
Detox Salad
10min
Kale Pesto Pasta Salad
50min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45min
Smoky Couscous Salad
20min
Green Goddess Quinoa Salad
40min