Dispositivos e acessórios
Wild Salmon Fishcakes
Preparação 30min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
2 slices gluten free bread, (e.g. Genius Bread), roughly tornsourdough bread roughly torn2 slices
-
lemon thin peelings of skin, plus slices for serving1
-
fresh flat-leaf parsley cut in pieces15 g
-
fresh salmon fillets skinless, cut in pieces520 g
-
large egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
1 Tbsp coconut oilghee1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
22 g
Energia
1061 kJ /
254 kcal
Gordura
15.2 g
Hidratos de carbono
7.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sports Nutrition
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1h 30min
Salmon Fishcakes
1h 50min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2h
Egg White Coconut Omelette
45min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
40min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1h 45min
Salmon burgers
25min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40min
Turkey Burger
1h 25min
Prawn Saganaki
35min
Sugar Free Banana Bread
1h 15min