Wild Salmon Fishcakes
TM6 TM5 TM31

Wild Salmon Fishcakes

3.8 (18 avaliações )

Ingredientes

  • 2 slices sourdough bread, roughly torn
    ou 2 slices gluten free bread (e.g. Genius Bread), roughly torn
  • 1 lemon, thin peelings of skin, plus slices for serving
  • 15 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces
  • 520 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces
  • 1 large egg
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 Tbsp ghee
    ou 1 Tbsp coconut oil

Nutrição
por 1 portion
Energia
1061 kJ / 254 kcal
Proteína
22 g
Hidratos de carbono
7.2 g
Gordura
15.2 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas