Dispositivos e acessórios
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
Preparação 20min
Total 55min
12 portions
Ingredientes
Mantou Buns
-
active dry yeast1 ½ tsp
-
brown sugar1 ½ oz
-
water8 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust18 oz
-
vegetable oil plus extra to grease2 tsp
-
salt1 tsp
Butternut Squash Soup
-
unsalted butter cold, cubed (1 in.)1 oz
-
yellow onion1 oz
-
butternut squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.)14 oz
-
russet potatoes peeled, cubed (1 in.)3 ½ oz
-
raw cashews2 oz
-
water (see Tip)24 oz
-
salt to taste
-
white pepper to taste
-
mixed fresh herbs to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
200 mg
Proteína
6 g
Energia
1014 kJ /
242 kcal
Gordura
5 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
43 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Discover Thermomix®
27 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Stir-Fried Vegetables
15min
Creamy Mushroom Soup
25min
Creamy Tomato Soup
30min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Homemade Lemonade
10min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Breakfast Scones
30min
Mantou Buns with Whole Butternut Squash Soup (TM5 Metric)
55min
Carrot Ginger Soup
20min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
55min
Butternut Squash and Apple Soup
30min