Dispositivos e acessórios
Gluten-free Artisan Bread
Preparação 15min
Total 2h 30min
14 slices
Ingredientes
-
almonds80 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
gluten free flour (see tip)400 g
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
sparkling mineral water300 g
-
large eggs 1 beaten for glazing3
-
sugar1 Tbsp
-
xanthan gum1 Tbsp
-
gluten-free baking powder1 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sesame seeds (opcional) for sprinkling1 - 2 Tbsp
-
water hot100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
276 mg
Proteína
4 g
Energia
893 kJ /
214 kcal
Gordura
10 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 godz. 40 min
Gluten-Free Focaccia Bread
1 godz.
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 godz. 10 min
Gluten-free Sponge Cake
1 godz. 10 min
Gluten-free Chocolate Brownies
1 godz.
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 min
Gluten Free Bread
1 godz. 40 min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1 godz. 20 min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1 godz. 20 min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1 godz.
Gluten-free Pizza Two Ways
2 godz. 45 min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 godz. 50 min