Dispositivos e acessórios
Mango chutney
Preparação 15min
Total 1h 20min
2 jars
Ingredientes
-
2 tsp black peppercorns, + 1 tsp finely grated lemon zestSichuan peppercorns1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh ginger cut in thin slices10 g
-
onions cut in halves80 g
-
water20 g
-
raw cane sugar250 g
-
mangoes flesh only, cut in pieces700 g
-
vinegar120 g
-
salt1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
raisins100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 2 jars
Sódio
2424.8 mg
Proteína
9 g
Energia
7472 kJ /
1773 kcal
Gordura
4 g
Fibra
17.6 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
410 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Piccalilli
12 Std. 35 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Caramelised Red Onion Chutney
24 Std.
Mango Chutney
1 Std. 20 Min
Mango, ginger and chilli chutney
25 Std. 10 Min
Madras Curry Powder
5 Min
Mango Chutney
50 Min
Garam Masala
10 Min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1 Std. 25 Min
Tomato and Chilli Jam
1 Std. 15 Min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 Std.