Gluten-free Breakfast Quiche

Gluten-free Breakfast Quiche

4.5 13 avaliações
Preparação 30min
Total 2h 30min
6 slices

Ingredientes

Gluten-free Shortcrust Pastry
  • gluten-free plain white flour (see tip)
    200 g
  • unsalted butter cold, diced
    100 g
  • water ice cold
    80 g
  • xanthan gum
    1 ½ tsp
  • fine sea salt
    2 pinches
Filling
  • Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
    80 g
  • pork sausages (approx. 2), skin removed, broken in pieces
    125 g
  • streaky bacon (approx. 3 rashers), cut in pieces (1 cm)
    65 g
  • olive oil
    10 g
  • potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)
    130 g
  • water
    500 g
  • large eggs
    4
  • milk
    250 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • spring onion (approx. 10 g), finely chopped
    1

Nutrição por 1 slice

Energia 508 kcal / 2114 kJ
Proteína 16 g
Gordura 32 g
Hidratos de carbono 36 g
Gordura saturada 16 g
Sódio 687 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...