
Dispositivos e acessórios
Gluten-free Breakfast Quiche
Preparação 30min
Total 2h 30min
6 slices
Ingredientes
Gluten-free Shortcrust Pastry
-
gluten-free plain white flour (see tip)200 g
-
unsalted butter cold, diced100 g
-
water ice cold80 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
Filling
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
pork sausages (approx. 2), skin removed, broken in pieces125 g
-
streaky bacon (approx. 3 rashers), cut in pieces (1 cm)65 g
-
olive oil10 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)130 g
-
water500 g
-
large eggs4
-
milk250 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
spring onion (approx. 10 g), finely chopped1
Nutrição por 1 slice
Energia
508 kcal /
2114 kJ
Proteína
16 g
Gordura
32 g
Hidratos de carbono
36 g
Gordura saturada
16 g
Sódio
687 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

No Gluten, No Problem!
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda