Dispositivos e acessórios
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
Preparação 35min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Citrus Mustard Dip
-
orange marmalade no peel100 g
-
mayonnaise125 g
-
creamed horseradish40 g
-
wholegrain mustard40 g
-
freshly squeezed lime juice10 g
Coconut-crusted Prawns
-
plain flour50 g
-
Cajun spice mix2 tsp
-
desiccated coconut50 g
-
cornflakes100 g
-
extra large king prawns, raw350 g
-
medium eggs beaten3
-
sunflower oilvegetable oil1200 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
349 mg
Proteína
20 g
Energia
2743 kJ /
661 kcal
Gordura
51 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hawaiian Summer
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Crab Briks
35min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1h 15min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13h
Prawn Chow Mein
45min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1h 20min
Best Beer Battered Fish
30min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min