Dispositivos e acessórios
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
Preparação 35min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Citrus Mustard Dip
-
orange marmalade no peel100 g
-
mayonnaise125 g
-
creamed horseradish40 g
-
wholegrain mustard40 g
-
freshly squeezed lime juice10 g
Coconut-crusted Prawns
-
plain flour50 g
-
Cajun spice mix2 tsp
-
desiccated coconut50 g
-
cornflakes100 g
-
extra large king prawns, raw350 g
-
medium eggs beaten3
-
sunflower oilvegetable oil1200 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
349 mg
Proteína
20 g
Energia
2743 kJ /
661 kcal
Gordura
51 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hawaiian Summer
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min
Herb Bread
1h 10min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Halloumi Salad
20min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min