Dispositivos e acessórios
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
Preparação 35min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Citrus Mustard Dip
-
orange marmalade no peel100 g
-
mayonnaise125 g
-
creamed horseradish40 g
-
wholegrain mustard40 g
-
freshly squeezed lime juice10 g
Coconut-crusted Prawns
-
plain flour50 g
-
Cajun spice mix2 tsp
-
desiccated coconut50 g
-
cornflakes100 g
-
extra large king prawns, raw350 g
-
medium eggs beaten3
-
sunflower oilvegetable oil1200 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
349 mg
Proteína
20 g
Energia
2743 kJ /
661 kcal
Gordura
51 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hawaiian Summer
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Marmalade-glazed Ham
1h 50min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Chicken Tacos al Pastor
45min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3h
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5h 50min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Prawn and Chorizo Paella
45min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min