Versões compatíveis
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Spice Rub
- 1 Tbsp juniper berries
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp black peppercorns
- 1 Tbsp whole allspice berries
- ½ Tbsp coarse sea salt
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 1000 - 1200 g beef topside
Roasting Meat and Purée
- 100 g sun-dried tomatoes, drained
- 1000 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 300 g milk
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g unsalted butter, diced
Red Wine Sauce
- 100 g shallots, halved
- 20 g unsalted butter, diced
- 200 g dry red wine
- 70 g water, plus 1 Tbsp
- 1 - 2 Tbsp redcurrant jelly, to taste
- ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 Tbsp cornflour
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2266 kJ / 540 kcal
- Proteína
- 46 g
- Hidratos de carbono
- 42 g
- Gordura
- 18 g
- Fibra
- 7.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Sautéed Pork with Cider
55 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Scandinavian Brunch
Nenhuma avaliação
Green Dyed Eggs
55 min
Pears in Spiced Red Wine
3 Std. 20 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min