Dispositivos e acessórios
Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles
Preparação 30min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
gluten-free plain white flour (see tip)150 g
-
water840 g
-
xanthan gum1 tsp
-
fine sea salt plus 1 tsp2 pinches
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
red onions quartered100 g
-
tomatoes halved275 g
-
boneless lamb leg diced (3 cm) then thinly sliced (3 mm)150 g
-
vegetable oil plus extra for greasing25 g
-
spring onion (approx. 10 g), thinly sliced (5 mm)1
-
green pepper (approx. 130 g), cut in pieces (3 cm)1
-
potatoes peeled, diced (1 cm)180 g
-
tamari (see tip)20 g
-
balsamic vinegarChinese black vinegar (see tip)15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
938.1 mg
Proteína
13.4 g
Energia
1374.3 kJ /
328.5 kcal
Gordura
13.2 g
Fibra
7.1 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
43.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
No Gluten, No Problem!
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
30min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Steamed Garlic Prawns
30min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Lamb Spezzatino
1h 45min
Tempeh Bolognaise
30min
Spiced Grape Refresher
2h 15min
Fish Stew
45min
Beef Goulash
2h 45min
Steamed Fish
30min
Seafood Risotto
40min