Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles
TM6 TM5

Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles

3.2 (6 avaliações )

Ingredientes

  • 150 g gluten-free plain white flour (see tip)
  • 840 g water
  • 1 tsp xanthan gum
  • 2 pinches fine sea salt, plus 1 tsp
  • 2 garlic cloves
  • 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 100 g red onions, quartered
  • 275 g tomatoes, halved
  • 150 g boneless lamb leg, diced (3 cm) then thinly sliced (3 mm)
  • 25 g vegetable oil, plus extra for greasing
  • 1 spring onion (approx. 10 g), thinly sliced (5 mm)
  • 1 green pepper (approx. 130 g), cut in pieces (3 cm)
  • 180 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
  • 20 g tamari (see tip)
  • 15 g Chinese black vinegar (see tip)
    ou balsamic vinegar

Nutrição
por 1 portion
Energia
1374.3 kJ / 328.5 kcal
Proteína
13.4 g
Hidratos de carbono
43.3 g
Gordura
13.2 g
Gordura saturada
3.3 g
Fibra
7.1 g
Sódio
938.1 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas