Dispositivos e acessórios
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
Preparação 10min
Total 30min
10 pieces
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
kale stems removed1 oz
-
lime juice½ oz
-
white vinegar1 tbsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red pepper flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle5 oz
-
red onion cut into pieces (1½ in.)1
-
mixed bell peppers cut into pieces (1½ in.)3
-
sirloin steak cut into pieces (1½ in.)24 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 pieces
Sódio
228 mg
Proteína
22.6 g
Energia
2051.6 kJ /
490.4 kcal
Gordura
26.6 g
Fibra
21.6 g
Gordura saturada
7.3 g
Hidratos de carbono
55.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simply Quick
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Lemon Garlic Chicken
30min
Sticky Sesame Chicken
40min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Muffin Pan Lasagnas
1h
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Fish and Zucchini
35min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min