Dispositivos e acessórios
Beetroot salad
Preparação 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
raw beetroot peeled and cut into quarters (see Tips)400 g
-
carrot cut into pieces (see Tips)100 g
-
red onion (approx. 45 g)¼
-
green apple (approx. 95 g), cored and cut into quarters1
-
fresh coriander leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
olive oil2 tbsp
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
salt to taste1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
102.2 mg
Proteína
2.4 g
Energia
642.2 kJ /
152.9 kcal
Gordura
9.4 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
12.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Broccoli salad
10min
Coleslaw
10min
Beetroot salad
10min
Vegetable stock paste
30min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Quick herb paste
10min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25min
Quick beetroot relish
40min
Colourful quinoa salad
40min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min