![Roast Potatoes with Rosemary and Garlic Roast Potatoes with Rosemary and Garlic](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3E058B5C-2FF8-4452-BC47-93AF40403C94/Derivates/aa42849a-8597-4a83-8bdf-f9d81dab9bc3.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g water
- 1000 g potatoes (see tip), peeled, quartered (approx. 5 cm)
- 4 Tbsp vegetable oil
- coarse sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 5 - 6 garlic cloves, lightly crushed, to taste
- 4 sprigs fresh rosemary, leaves only
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 892.4 kJ / 213.3 kcal
- Proteína
- 3.5 g
- Hidratos de carbono
- 30.2 g
- Gordura
- 9.6 g
- Gordura saturada
- 1.4 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sódio
- 14 mg
Receitas alternativas
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 Min
Ham, Egg and Chips
30 Min
Steamed Carrots and Parsnip Batons
25 Min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 min
Jersey Royal Potato Salad
40 Min
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30 Min
Steamed Corn on the Cob
25 Min
Steamed Sprouts and Cauliflower
20 Min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Egg Fried Rice
35 Min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 Min