Dispositivos e acessórios
Spaghetti alla Carbonara
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)40 g
-
pecorino (opcional) cut in pieces (3 cm)30 g
-
guanciale cubed (see tip)150 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
medium egg1
-
egg yolks from medium eggs3
-
ground black pepper3 pinches
-
fine sea salt1 pinch
-
dried spaghetti320 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24.2 g
Energia
2999 kJ /
716.8 kcal
Gordura
42.2 g
Fibra
2.2 g
Hidratos de carbono
63.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then. Now. Always.
50 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Spaghetti Carbonara
25min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40min
Lasagne bolognese
2h 30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1h 30min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Prawn and Chorizo Paella
45min
Sausage and Fennel Orzotto
50min