Dispositivos e acessórios
Egg Salad
Preparação 20min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
water35 oz
-
large eggs8
-
parsley leaves½ oz
-
celery cut into pieces (½ in.)3 ½ oz
-
dill pickles cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
mayonnaise3 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
celery salt½ tsp
-
bread, toasted12 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
568 mg
Proteína
13 g
Energia
1289 kJ /
308 kcal
Gordura
19 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
All Things Eggs
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Shrimp Scampi
40min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Three Egg French Omelet
30min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Spicy Pork with Tomatoes
35min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Keto Cranberry Sauce
20min