Dispositivos e acessórios
Tomato-egg soup
Preparação 5min
Total 20min
3 portion
Ingredientes
-
vegetable oil10 g
-
tomatoes cut into chunks250 g
-
water500 g
-
salt1 tsp
-
eggs lightly beaten2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
397 kJ /
95 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Favourites
28 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Oil-free honey chicken wings
50min
Fried Beehoon
20min
Rice Wine Chicken
30min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Yam Rice
45min
Teochew Seafood Porridge
45min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Chicken porridge with century egg
30min
Stir fried broccoli with carrot
15min