Dispositivos e acessórios
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
Preparação 5min
Total 15min
3 portions
Ingredientes
-
red onions cut in halves100 g
-
garlic cloves2
-
ground black pepper1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
cooking oil20 g
-
water600 g
-
anchovy stock powder1 tsp
-
broccoli florets200 g
-
carrots cut in thin slices100 g
-
radish cut in cubes (1 cm)50 g
-
celery cut in slices50 g
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
915 mg
Proteína
3 g
Energia
525 kJ /
125 kcal
Gordura
7 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nourishing Confinement Food
15 Receitas
Internacional
Internacional
Souper Star
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Tom Yum Goong
30min
One Pot Chicken Rice
50min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min