Dispositivos e acessórios
Pulled pork burger
Preparação 15min
Total 5h
6 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
brown onion cut into rings (1 cm)100 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water550 g
-
alcoholic apple cider200 g
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
boneless pork shoulder cut into 5 pieces800 g
-
barbecue sauce (see Tips)500 g
-
ground black pepper to taste
-
burger buns6
-
iceberg lettuce leaves12
-
tomato ketchup to serve (see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1424.5 mg
Proteína
39.4 g
Energia
2071.4 kJ /
493.2 kcal
Gordura
7 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
67.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Classic beef burgers (MEATER+®)
1h
Quick gyros with tzatziki
30min
Beef tacos
25min
Pulled pork burgers
4h 20min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Nenhuma avaliação
Poached eggs with blade cover
30min
Spaghetti alla carbonara
30min
Browned pork cubes
15min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1h 55min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min