Dispositivos e acessórios
Pulled pork burger
Preparação 15min
Total 5h
6 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
brown onion cut into rings (1 cm)100 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water550 g
-
alcoholic apple cider200 g
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
boneless pork shoulder cut into 5 pieces800 g
-
barbecue sauce (see Tips)500 g
-
ground black pepper to taste
-
burger buns6
-
iceberg lettuce leaves12
-
tomato ketchup to serve (see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1424.5 mg
Proteína
39.4 g
Energia
2071.4 kJ /
493.2 kcal
Gordura
7 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
67.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Beef fajitas
30min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Pulled pork with steamed buns
3h
Meatballs with Romesco sauce
1h 40min
Pulled Pork Buns
6h 20min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Pulled pork burgers
4h 20min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Spinach and chorizo filo pies
45min