Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into rings (1 cm)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 550 g water
- 200 g alcoholic apple cider
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 g boneless pork shoulder, cut into 5 pieces
- 500 g barbecue sauce (see Tips)
- ground black pepper, to taste
- 6 burger buns
- 12 iceberg lettuce leaves
- tomato ketchup, to serve (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2071.4 kJ / 493.2 kcal
- Proteína
- 39.4 g
- Hidratos de carbono
- 67.5 g
- Gordura
- 7 g
- Gordura saturada
- 1.8 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sódio
- 1424.5 mg
Receitas alternativas
Seared steak and rocket salad
20min
Quick gyros with tzatziki
30 Min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Chicken teriyaki
20min
Classic beef burgers
1h
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Beef tacos
25min
Pulled pork burgers
4h 20min
Beef fajitas
30 Min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 Std. 20 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min