Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 10 g oleju
- 150 g kiełbasy (np. śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej na 0,5 cm półplastry
- 6 jajek
- 1 szczypta soli
- 300 g wody
- Nutrição
- por 1 porcję
- Energia
- 1298.1 kJ / 310.2 kcal
- Proteína
- 19.8 g
- Hidratos de carbono
- 1.1 g
- Gordura
- 24.9 g
- Gordura saturada
- 7 g
- Fibra
- 0 g
- Sódio
- 559.4 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Rumienienie kiełbasy
20min
Rumienienie wołowiny z cebulą
15min
Zielony omlet na białkach
35min
Parówki-serca z jajkiem sadzonym; Sos pomidorowo-paprykowy
25min
Omlet na parze z pieczarkami i szpinakiem
40min
Chipsy z krojonych warzyw (TM6)
1h 45 min
Gotowanie ziemniaków w koszyczku
35min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Purée ziemniaczane (z osłoną noża miksującego 2.0)
35min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20min
Rumienienie pieczarek
25min
Kompot wiśniowy
35min